Κατηγορίες

24 ΩΡΟΚέντρο Λήψεως Σημάτων G.I.S security

24 ΩΡΟΚέντρο Λήψεως Σημάτων G.I.S security

             

 

 

 

 

 

 

 

 

24 ΩΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 10€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ

Το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της G.I.S Security εγγυάται καθημερινά την δική σας ασφάλεια.Μέσω των εξελιγμένων υπηρεσιών που παρέχει σε κάθε της πελάτη προστατεύει την περιουσία και τα αγαπημένα σας πρόσωπα από κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο. Η G.I.S Security αναλαμβάνει την εξυπηρέτησή σας σεβόμενη πλήρως τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες και παρέχοντας προνομιακές τιμές.

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρονται  στο 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της G.I.S Security:

ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σήμα Διάρρηξης

Αναγνώριση της συγκεκριμένης ζώνης που παραβιάστηκε, ειδοποίηση του οχήματος της G.I.S Security,και ενημέρωση του πελάτη στα τηλέφωνα ανάγκης που έχει δηλώσει.

Σήμα Φωτιάς

Άμεση ειδοποίηση της Πυροσβεστικής (199) και του πελάτη στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Προσωπικής Απειλής

«Απειλή» μέσω συγκεκριμένου συνδυασμού πλήκτρων από το πληκτρολόγιο. Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Αφόπλισης Υπό Απειλή

Αφόπλιση του συστήματος υπό απειλή, μέσω μυστικού κωδικού. Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Ληστείας

Πάτημα ειδικής συσκευής «Μπουτόν πανικού». Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Παραβίασης Συστήματος (Μονάδας-Σειρήνας)

Παρενόχληση της μονάδας ή της σειρήνας του συστήματος. Ειδοποίηση του οχήματος της G.I.S Security,και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Διακοπής Ρεύματος

Για διακοπή ρεύματος διάρκειας 2-2μιση ωρών χωρίς επαναφορά, ενημερώνεται ο πελάτης στα τηλέφωνα ανάγκης . Σε διακοπή ρεύματος τις βραδινές ώρες (00:00-07:00 π.μ.), ο πελάτης ενημερώνεται το πρωί (εξαιρούνται περιπτώσεις άμεσης ενημέρωσης)

Σήμα πτώσης μπαταρίας

Άμεση ειδοποίηση του πελάτη (μία φορά το 24ωρο) ότι η μπαταρία του συναγερμού έχει εξασθενήσει προκειμένου να ενημερώσει τον τεχνικό του και να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Σήμα Μπλοκαρίσματος Πληκτρολογίου

Ενημέρωση του πελάτη στο χώρο ή στα τηλέφωνα ανάγκης και επιβεβαίωση ότι το μπλοκάρισμα προήλθε από λάθος χειρισμό.

Test επικοινωνίας

Βοηθητικό σήμα που στέλνει μία φορά το 24ωρο το σύστημα ασφαλείας, βάσει του προγραμματισμού που έχει κάνει ο εγκαταστάτης, και επιβεβαιώνει ότι το σύστημα επικοινωνεί τη δεδομένη στιγμή με το κέντρο (καταγραφή μόνο).

Σήμα Παράκαμψης ζώνης (Bypass)

Καταγράφεται ποιες ζώνες παρακάμφθηκαν κατά την όπλιση του συστήματος. Ο συνδρομητής μπορεί να οπλίσει κανονικά το σύστημα ακόμη κι αν κάποια ζώνη έχει βλάβη, παρακάμπτοντας απλά τη συγκεκριμένη ζώνη.

Mηνιαία αναφορά ροής σημάτων

Κάθε μήνα ο συνδρομητής μπορεί να παραλαμβάνει στο e-mail του, ανάλυση της ροής των σημάτων που έχει λάβει το κέντρο μαζί με όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

YΠΗΡΕΣΙΑ 24 ΩΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ GSM - GPRS.

εξασφαλίζετε:

  • Έλεγχο της επικοινωνίας του κέντρου με το σύστημα συναγερμού, όσες φορές επιθυμεί μέσα στο 24ωρο. Ανάλογα με τις δυνατότητες που δίνει το μηχάνημα του πελάτη, η G.I.S Security μπορεί να υποστηρίξει έλεγχο της επικοινωνίας μέχρι και κάθε 5’’ δευτερόλεπτα (ή κάθε 1’ λεπτό, 5’ λεπτά, μία ώρα κλπ)

  • Άμεση ενημέρωση σε περίπτωση που κοπεί η τηλεφωνική γραμμή ή αντιμετωπίζει κάποια βλάβη.

  • Μεταφορά των σημάτων στο κέντρο λήψης μέσω GSM-GPRS, σε πιθανό πρόβλημα της τηλεφωνικής γραμμής, προκειμένου ο συνδρομητής να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για την ασφάλεια στο χώρο του.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

Έλεγχος όπλισης / αφόπλισης και ωραρίου επιχείρησης:

Η G.I.S Security δίνει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή την ασφάλεια στην επιχείρησή τους, από το σύστημα συναγερμού.

Με την υπηρεσία ελέγχου ωραρίου, έχετε τον απόλυτο έλεγχο στη διακίνηση του προσωπικού μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, μέσω της όπλισης και της αφόπλισης του συστήματος ασφαλείας.
Για οποιαδήποτε παραβίαση στο ωράριο λειτουργίας της επιχείρησή σας, ενημερώνεστε άμεσα:

  • Καθυστέρηση της αφόπλισης στην έναρξη του ωραρίου (πχ. το πρωί)

  • Υπενθύμιση της όπλισης στη λήξη του ωραρίου (πχ. το βράδυ)

  • Απαγορευμένη όπλιση εντός ωραρίου λειτουργίας (σε περίπτωση που το σύστημα οπλιστεί νωρίτερα από το καθορισμένο)

  • Απαγορευμένη αφόπλιση εκτός ωραρίου λειτουργίας (σε περίπτωση που κάποιος χρήστης εισέλθει στο χώρο όταν η επιχείρηση είναι κλειστή πχ. νύχτα, σαββατοκύριακα, αργίες κλπ)

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 10€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.