Κατηγορίες

Φύλαξη Φωτοβολταϊκων Πάρκων

Φύλαξη Φωτοβολταϊκων Πάρκων

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η G.I.S Security,εξειδικεύεται εδώ και αρκετά χρόνια στην φύλαξη των Φωτοβολταϊκών Πάρκων. Ειδικότερα η εταιρεία μας φυλάσσει τα Πάρκα σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την αρχική κατασκευή έως την ολοκλήρωση και την λειτουργία τους.

Η εξειδίκευσή μας στον συγκεκριμένο τομέα μας κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Εγγυόμαστε την πλήρη ασφάλεια του Πάρκου σε όσα χιλιόμετρα και αν εκτείνεται, καθώς οι υπεύθυνοι της G.I.S Security,διαμορφώνουν πλάνο φύλαξης, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τα τρωτά σημεία του εκάστοτε Πάρκου.

Η G.I.S Security, δραστηριοποιείται πανελλαδικά και σας προσφέρει ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών. Επίσης η εταιρεία μας πρωτοπόρος στον συγκεκριμένο τομέα μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του Πάρκου, έχει τη δυνατότητα να σας παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική μελέτη ηλεκτρονικής φύλαξης του Πάρκου σας χωρίς κανένα κόστος.

Η τεχνική υπηρεσία της G.I.S Security,πραγματοποιεί μία ολοκληρωμένη μελέτη για εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού και κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης όλου του Πάρκου. Μαζί με αυτή τη μελέτη σας καταθέτουμε και το πλάνο Άμεσης Επέμβασης σε όλους τους χώρους ξεχωριστά με τους χρόνους που απαιτούνται. Η μελέτη που πραγματοποιείται είναι ολοκληρωμένη και σας εγγυάται τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια όπως μόνο η G.I.S Security ξέρει τόσα χρόνια.

 

Η G.I.S Security,έχει προς φύλαξη πανελλαδικά όλα τα Πάρκα των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται,στη, Πράσινη Ενέργεια.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.