Κατηγορίες

Φύλαξη Αιολικών Πάρκων

Φύλαξη Αιολικών Πάρκων

 

Η G.I.S Security εξειδικεύεται εδώ και αρκετά χρόνια στην φύλαξη των Αιολικών Πάρκων. Ειδικότερα η εταιρεία μας φυλάσσει τα Πάρκα σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την αρχική κατασκευή έως την ανέγερση και την λειτουργία τους.

Η εξειδίκευσή μας στον συγκεκριμένο τομέα μας κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Εγγυόμαστε την πλήρη ασφάλεια του Πάρκου σε όσα χιλιόμετρα και αν εκτείνεται, καθώς οι υπεύθυνοι της G.I.S Security διαμορφώνουν πλάνο φύλαξης, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τα τρωτά σημεία του εκάστοτε Πάρκου.

Η G.I.S Security δραστηριοποιείται πανελλαδικά και σας προσφέρει ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών. Επίσης η εταιρεία μας πρωτοπόρος στον συγκεκριμένο τομέα μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του Πάρκου, έχει τη δυνατότητα να σας παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική μελέτη ηλεκτρονικής φύλαξης του Πάρκου σας χωρίς κανένα κόστος.

Η τεχνική υπηρεσία της G.I.S Security,πραγματοποιεί μία ολοκληρωμένη μελέτη για εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού και κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης όλου του Πάρκου, καθώς επίσης και των Κτηρίων Ελέγχου αλλά και των Υποσταθμών. Μαζί με αυτή τη μελέτη σας καταθέτουμε και το πλάνο Άμεσης Επέμβασης σε όλους τους χώρους ξεχωριστά με τους χρόνους που απαιτούνται. Η μελέτη που πραγματοποιείται είναι ολοκληρωμένη και σας εγγυάται τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια όπως μόνο η G.I.S Security ξέρει τόσα χρόνια.

Η G.I.S Security έχει προς φύλαξη πανελλαδικά όλα τα Πάρκα των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη Πράσινη Ενέργεια

           

 

     

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.