Κατηγορίες

Μελέτη-Εγκατάσταση Συστημάτων Ασφαλείας

Μελέτη-Εγκατάσταση Συστημάτων Ασφαλείας

        

 

 

 

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ : 2105555130, 2263031828

H G.I.S Security ειδικεύεται στην μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, χρησιμοποιώντας τα αρτιότερα ηλεκτρονικά προϊόντα της αγοράς.

Συγκεκριμένα η εταιρεία καλύπτει τους παρακάτω τομείς:

 • Συστήματα ασφαλείας Ιδανικές λύσεις ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας, συναγερμών και πυρανίχνευσης για επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, κατοικίες.

 • Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης : (CCTV & DVR): Η G.I.S Security εγκαθιστά συστήματα επιτήρησης και καταγραφής χώρων τα οποία έχουν εφαρμογή σε επαγγελματικούς χώρους, δημόσιες υπηρεσίες, κατοικίες.

 • Θυροτηλεόραση : Aναλαμβάνουμε την εγκατάσταση  ή την  αντικατάσταση του θυροτηλεφώνου ή της θυροτηλεόρασής σας με σύγχρονα συστήματα σε οποιοδήποτε κτίριο καινούριο ή παλαιό.

 

Μελέτη -Υποστήριξη Συστημάτων και Εγκαταστάσεων.

 

 • Τα Συστήματα ασφαλείας είναι ένα λεπτό αντικείμενο που απαιτούν γνώση, εμπειρία καί καθοδήγηση. Λόγω της φύσης των συστημάτων, πρόκειται για υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικές διατάξεις οι οποίες εγκαθίστανται σε οποιοδήποτε χώρο. G.I.S Security βρίσκεται δίπλα σας παρέχοντας υψηλής ποιότητας υποστήριξη κάθε φορά που τη χρειάζεστε.

 • Εξειδικευμένος τεχνικός της G.I.S Security με πολυετή εμπειρία, διενεργεί επίσκεψη στο χώρο του πελάτη. Κατόπν γίνεται ακριβής μελέτη και έκδοση σχεδίου (κάτοψη) για την επιλογή  του κατάλληλου Συστήματος Ασφαλείας , CCTV , Πυρανίχνευσης ή Access Control.Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η απόλυτη ασφάλειά σας ενώ ταυτόχρονα, έχετε σαφή εικόνα για την  τοποθέτηση του εξοπλισμού.

 

 

 

Επισκευή Συστήματος Συναγερμού

Έμπειρο τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας επισκέπτεται το χώρο σας για ΔΩΡΕΑΝ διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε με το σύστημα ασφαλείας. Έπειτα σας παραθέτουν το κόστος των εργασιών που απαιτουνται και κατόπιν κλείνετε ραντεβού για την αποπεράτωση των εργασιών.

G.I.S Security αναλαμβάνει:

 • Επισκευή , Συντήρηση , Επαναπρογραμματισμό , αναβάθμιση και επέκταση των συστημάτων σας για κάλυψη νέων αναγκών.

 • Τηλεφωνική Υποστήριξη για αποσφαλμάτωση λόγω κακού χειρισμού.

 • Τηλεφωνική υποστήριξη Επιλύσεων αποριών.

 • Τηλεφωνική ανάλυση οικονομοτεχνικής Προσφοράς.

 • Αντικατάσταση μονάδων ή βαθμίδων εντός ή εκτός εγγύησης χωρίς περιπλοκή σε διαδικασίες επισκευής  υπομονάδων.

 •  Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής καλύπτονται με πιστοποιητικό εγγύησης καλής λειτουργίας.

 

 

Καλέστε μας για μια δωρεάν διάγνωση του συστήματος ασφαλέιας σας , ώστε να κοστολογηθούν και να προγραμματιστούν οι εργασίες που απαιτούνται.

Στόχος μας η σωστή και πλήρης εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες και υπεύθυνο service, στις ανταγωνιστικότερες τιμές με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

 

  

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.